Persoons Gebonden Budget

Individuele begeleiding op basis van een PGB

PGB

Door allerlei oorzaken kan het voorkomen dat je op verschillende levensgebieden niet meer geheel of gedeeltelijk de regie kunt behouden. Er kan sprake zijn van een fysieke of mentale ziekte, stoornis of beperking. Ik heb altijd wat moeite met deze laatste drie woorden omdat ze vaak een negatieve lading hebben en ik dit niet zo ervaar.

Een mens is niet zijn ziekte of stoornis. Het leven kan zo kwetsbaar zijn, je kunt ziek worden of uit balans raken waardoor je niet altijd kunt functioneren zoals je het zou willen. Maar ondanks ziekte, stoornis of beperking ben je gewoon mens, met nog steeds waardevolle eigenschappen, vaardigheden en talenten…ook al vind je het misschien moeilijk om die te ervaren of in te zetten…

Wanneer je van de gemeente een persoonsgebonden budget (PGB) hebt gekregen kunnen we samen bespreken wat jij nodig hebt en waarin ik jou kan ondersteunen. Op een zodanige wijze dat jij jouw eigen kracht weer vindt en je zoveel mogelijk jouw eigen regie kunt behouden.

Kennis & ervaring

Op Linkedln kun je lezen op welke vlakken mijn kennis en ervaring liggen. Maar nog belangrijker vind ik dat we samen een goede match ervaren.

Nationale Hulpgids

Ik sta ook ingeschreven bij de Nationale Hulpgids

Neem contact op

Vrijblijvend kennismakingsgesprek PGB

Over Jeannette

Vanuit al mijn kennis en opgedane ervaring ben ik mijn eigen praktijk gestart, met als uitgangspunt:

“De mens is niet zijn ziekte of beperking”

Mijn missie is:

  • Het taboe op zelfdoding te doorbreken.
  • Door middel van trainingen kennis overdragen en bewustwording creëren op het gebied van suïcidepreventie, niet aangeboren hersenletsel - NAH en mindfulness.
  • Individuele ondersteuning geven op deze gebieden

Met steeds als centrale vraag:
Hoe kom je weer bij jouw eigen unieke zelf wanneer door een beperking, ziekte, verlies en/of stress, jouw eigen ik is aangedaan? 

You can't stop the waves, but you can learn to surf.” Ik kan de golven in jouw leven niet wegnemen, maar ik wil je ondersteunen in het leren surfen!

Diensten

Suïcidepreventie

Presentaties, trainingen, lezingen voor zowel zorgverleners en organisaties, als particulieren.

Persoons Gebonden Budget

Individuele begeleiding op basis van een Persoons gebonden budget (PGB)

NAH

Trainingen over 'niet aangeboren hersenletsel' voor zorgverleners, organisaties en particulieren.

Mindfulness

8 weekse Mindfulness (MBSR) training, Mindfulness training bij NAH, training Mindfulness op de werkvloer

Heb je een vraag of wil je meer informatie over mijn diensten?